Phytocol-ST

Setiap tahun shaklee akan launch product baru. Tahun ni phytocol-st. Memang khas utk kolestrol. Ada yang badan kecik tapi kolestrol tinggi. Kalau yang badan besar, lagi la….

Jadi saya suggest amik item ni. Banyak makanan harian kita yang tinggi kolestrol. Yang minat seefood, time nak telan seafood tu spare phytocol-st siap2. Seafood kan kolestrol tinggi. Pendek kata, item ni penting untuk semua golongan yang pentingkan kesihatan.

PhytoCol-ST Shaklee adalah formulasi proprietari berasaskan bahan-bahan yang telah terbukti secara klinikal berkesan untuk penyekatan penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol.

Phytosterol (fitosterol), juga dikenali sebagai sterol tumbuhan, adalah sebatian steroid sama dengan kolesterol yang terdapat secara semula jadi dalam bijian, sayur-sayuran, buah-buahan, kekacang, kacang, dan benih. Kajian telahmenunjukkan bahawa pengambilan phytosterol boleh mengurangkan jumlah kolesterol dan kolesterol plasma LDL peringkat.

Kelebihan dan Keistimewaannya

  • Rumusan daripada beberapa jenis fitosterol asli yang aktif daripada tumbuhan, buahan, sayuran dan bijirin
  • Membekalkan 2,000 mg fitosterol tumbuhan setiap hari.
  • Fitosterol tumbuhan telah terbukti secara klinikal mampu mengurangkan paras kolesterol dalam lebih 80 kajian
  • Membekalkan 100% nilai fitosterol harian sepertimana disyorkan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).
  • Tiada pengawet, pewarna, perisa atau pemanis tambahan.

Bagaimanakah Fitosterol bertindak?

Dengan struktur yang sama seperti kolesterol, Fitosterol bersaing dan akan mengalahkan kolesterol dalam penyerapan di dalam Usus. Ini bermaksud apabila anda mengambil banyak fitosterol maka semakin kurang kolesterol yang akan di serap di dalam tubuh anda dan semakin tinggi untuk anda merendahkan paras kolesterol LDL anda.

Mengapa perlu mengambil PHYTOCOL-ST berbanding diet semulajadi?

Sebab ia akan memberikan hasil yg lebih pantas. Tambahan pula, kita sering ‘tergoda’ untuk mengambil makanan yg lazat & kita sukai berbanding makanan yg sepatutnya kita ambil untuk memastikan diet kita adalah seimbang.

berminat dengan produk ini

HARGA RETAIL: RM197 sebotol
Kuantiti: 120biji
Durasi pengambilan: 1 bulan

Malas nak hubungi saya?? Nak beli sendiri? Boleh….. KLIK DI SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>