Jom SERTAI kami… !!!!

jom sertai kami 01

Jadi Ahli dan Jana Pendapatan

Kami mengalu-alukan anda  menjadi sebahagian dari keluarga kami di dalam kumpulan yang kami gelar sebagai “BEYOND THE LIMIT”. Jana pendapatan  tambahan secara part time / full time. Dengan Shaklee, umpama anda membuka  perniagaan anda sendiri, keupayaan menjana pendapatan adalah tanpa had.
YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE!
Hidup di zaman millenium ini tidak cukup kalau nak mengharapkan gaji tetap tiap-tiap bulan. Tambahan lagi bagi mereka yang banyak hutang dan banyak tanggungan. Alhamdulillah, sudah ramai yang berjaya  menperoleh pendapatan sampingan 4-5 angka sebulan, hanya dengan bisness Shaklee dari rumah. Tidak kurang juga, ramai surirumah yang dapat membantu meringankan beban suami dengan memperoleh pendapatan dari perniagaan Shaklee ini. Anda bila lagi??

Bagaimana nak mendaftar  sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat  pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian  melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma.
Anda cuma perlu menghubungi kami (kami akan uruskan urusan pendaftaran secara online) atau  pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID kami  sebagai sponsor/upline anda.
Shaklee ID: 1024121 – Aleeza Athari
Shaklee ID: 960084 – Nadia Aziz atau

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi  sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit  sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui kami. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di  branch).

Tak  Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu  maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda  perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma  makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.

Tak Wajib membuat pembelian setiap  bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib  membuat pembelian.

Apa kelebihan menjadi ahli?

~ Boleh membeli produk dengan harga ahli dan  mengumpul point anda sendiri.
~ Jika rajin berkongsi dengan point yang  tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada  downline.
~ Jika berminat untuk berbiz, ada kelas  tertutup disediakan oleh ibu melalui blog tertutup khas untuk ini.
~ Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta)  dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

Apa kelebihan menyertai kumpulan “Beyond the Limit” ?

~ Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam  FB SECRET GROUP kami.. di mana hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke  group ini.
~ Dalam Group ini, anda akan diajar dan  didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO  DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.
~ Pastikan anda menyertai kumpulan kami untuk  menjana pendapatan lumayan!
Berminat?? Sila hubungi kami…

Aleeza Athari [1024121 ] : 011-1439 2330

Nadia Aziz [ 960084 ] : 017-925 0078

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>