Free Membership

Biasa anda diberitahu jika nak jadi ahli Shaklee kena bayar RM65 kan? Nak tahu tak jika anda beli mana-mana dari set berikut anda sebenarnya hanya perlu bayar pada harga ahli dan anda akan memperoleh keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma! Tak perlu renew..ID anda boleh guna selagi anda hidup dan selama tu la anda dapat harga ahli dan segala manfaat menjadi ahli Shaklee dan manfaat berada dalam group saya. Hehe. Jom tengok kat sini set-set yang boleh anda pilih. Untuk terus membeli sendiri, anda boleh klik pada link –> KLIK SINI di bawah.
 
Set Mak Ayah – KLIK SINI
Set Kimoterapi – KLIK SINI
Set Diabetis – KLIK SINI
Set Strok & Jantung – KLIK SINI
Set Hamil, Berpantang & Menyusu – KLIK SINI
Set Kurus – KLIK SINI
Set Kesuburan – KLIK SINI
Set Kecantikan – KLIK SINI
Jika anda tertanya-tanya ni je ke yang boleh dapat keahlian Shaklee percuma? Boleh tak nak pilih kombinasi lain? Jawapan saya sudah tentu ada!. Rahsianya terletak pada syarat yang diletakkan Shaklee untuk Join For Free Promotion ni iaitu mesti melebihi 200UV ke atas. Natang apa UV tu? UV tu adalah singkatan kepada Unit Value. Ia digunakan dalam sistem pengiraan bonus dan kira-kira Shaklee. Secara asasnya, untuk produk kategori supplement, setiap RM3.10 nilai produk, Unit Valuenya adalah 1. Rajin-rajin la pilih ye pastu tulis atas kertas kira bagi lebih 200UV…lagi lebih lagi bagus, sebab lagi besar duit bonus.

berminat dengan produk ini

Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>