Free Membership

Leave a comment
Biasa anda diberitahu jika nak jadi ahli Shaklee kena bayar RM65 kan? Nak tahu tak jika anda beli mana-mana dari set berikut anda sebenarnya hanya perlu bayar pada harga ahli dan anda akan memperoleh keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma! Tak perlu renew..ID anda boleh guna selagi anda hidup dan selama tu la anda dapat harga ahli dan segala manfaat menjadi ahli Shaklee dan manfaat berada dalam group saya. Hehe. Jom tengok kat sini set-set yang boleh anda pilih. Untuk terus membeli sendiri, anda boleh klik pada link –> KLIK SINI di bawah.
 
Set Mak Ayah – KLIK SINI
Set Kimoterapi – KLIK SINI
Set Diabetis – KLIK SINI
Set Strok & Jantung – KLIK SINI
Set Hamil, Berpantang & Menyusu – KLIK SINI
Set Kurus – KLIK SINI
Set Kesuburan – KLIK SINI
Set Kecantikan – KLIK SINI
Jika anda tertanya-tanya ni je ke yang boleh dapat keahlian Shaklee percuma? Boleh tak nak pilih kombinasi lain? Jawapan saya sudah tentu ada!. Rahsianya terletak pada syarat yang diletakkan Shaklee untuk Join For Free Promotion ni iaitu mesti melebihi 200UV ke atas. Natang apa UV tu? UV tu adalah singkatan kepada Unit Value. Ia digunakan dalam sistem pengiraan bonus dan kira-kira Shaklee. Secara asasnya, untuk produk kategori supplement, setiap RM3.10 nilai produk, Unit Valuenya adalah 1. Rajin-rajin la pilih ye pastu tulis atas kertas kira bagi lebih 200UV…lagi lebih lagi bagus, sebab lagi besar duit bonus.

berminat dengan produk ini

Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA

Kelebihan Menjadi Member Shaklee

Leave a comment

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
—————————————————————–

[x] Menikmati KEHEBATAN PRODUK dan sihat sentiasa.

[x] Menggunakan produk SHAKLEE sambil mendapat pulangan wang anda.

[x] Memiliki ruang menjana pendapatan sampingan melalui produk SHAKLEE yang SUPER HEBAT!

[x] Mampu milik dengan hanya membeli produk berdasarkan harga ahli yang jauh lebih murah di samping menjana pendapatan.

[x] Membantu ahli keluarga, saudara mara terdekat yang ingin membeli produk SHAKLEE dengan harga ahli, dan anda mendapat bonus dari SHAKLEE dengan uv(point) anda.

[x] Bersama-sama dengan kami di GROUP BEYOND THE LIMITS yang masih muda dan bergaya serta dalam keluarga SHAKLEE yang sangat harmonis.

[x] Tidak perlu mantain uv sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.

[x] Tidak perlu simpan STOK kerana Shaklee sudah mempunyai Sistem Online Order dan barang akan di pos kepada pelanggan oleh Shaklee

[x] MENIKMATI BONUS 2 ANGKA…3 ANGKA..4 ATAU 5 ANGKA ATAS PILIHAN ANDA SENDIRI.

[x] Berminat?

berminat dengan produk ini


Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA