Free Membership

Leave a comment
Biasa anda diberitahu jika nak jadi ahli Shaklee kena bayar RM65 kan? Nak tahu tak jika anda beli mana-mana dari set berikut anda sebenarnya hanya perlu bayar pada harga ahli dan anda akan memperoleh keahlian Shaklee seumur hidup secara percuma! Tak perlu renew..ID anda boleh guna selagi anda hidup dan selama tu la anda dapat harga ahli dan segala manfaat menjadi ahli Shaklee dan manfaat berada dalam group saya. Hehe. Jom tengok kat sini set-set yang boleh anda pilih. Untuk terus membeli sendiri, anda boleh klik pada link –> KLIK SINI di bawah.
 
Set Mak Ayah – KLIK SINI
Set Kimoterapi – KLIK SINI
Set Diabetis – KLIK SINI
Set Strok & Jantung – KLIK SINI
Set Hamil, Berpantang & Menyusu – KLIK SINI
Set Kurus – KLIK SINI
Set Kesuburan – KLIK SINI
Set Kecantikan – KLIK SINI
Jika anda tertanya-tanya ni je ke yang boleh dapat keahlian Shaklee percuma? Boleh tak nak pilih kombinasi lain? Jawapan saya sudah tentu ada!. Rahsianya terletak pada syarat yang diletakkan Shaklee untuk Join For Free Promotion ni iaitu mesti melebihi 200UV ke atas. Natang apa UV tu? UV tu adalah singkatan kepada Unit Value. Ia digunakan dalam sistem pengiraan bonus dan kira-kira Shaklee. Secara asasnya, untuk produk kategori supplement, setiap RM3.10 nilai produk, Unit Valuenya adalah 1. Rajin-rajin la pilih ye pastu tulis atas kertas kira bagi lebih 200UV…lagi lebih lagi bagus, sebab lagi besar duit bonus.

berminat dengan produk ini

Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA

Phytocol-ST

Leave a comment

Setiap tahun shaklee akan launch product baru. Tahun ni phytocol-st. Memang khas utk kolestrol. Ada yang badan kecik tapi kolestrol tinggi. Kalau yang badan besar, lagi la….

Jadi saya suggest amik item ni. Banyak makanan harian kita yang tinggi kolestrol. Yang minat seefood, time nak telan seafood tu spare phytocol-st siap2. Seafood kan kolestrol tinggi. Pendek kata, item ni penting untuk semua golongan yang pentingkan kesihatan.

PhytoCol-ST Shaklee adalah formulasi proprietari berasaskan bahan-bahan yang telah terbukti secara klinikal berkesan untuk penyekatan penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol.

Phytosterol (fitosterol), juga dikenali sebagai sterol tumbuhan, adalah sebatian steroid sama dengan kolesterol yang terdapat secara semula jadi dalam bijian, sayur-sayuran, buah-buahan, kekacang, kacang, dan benih. Kajian telahmenunjukkan bahawa pengambilan phytosterol boleh mengurangkan jumlah kolesterol dan kolesterol plasma LDL peringkat.

Kelebihan dan Keistimewaannya

  • Rumusan daripada beberapa jenis fitosterol asli yang aktif daripada tumbuhan, buahan, sayuran dan bijirin
  • Membekalkan 2,000 mg fitosterol tumbuhan setiap hari.
  • Fitosterol tumbuhan telah terbukti secara klinikal mampu mengurangkan paras kolesterol dalam lebih 80 kajian
  • Membekalkan 100% nilai fitosterol harian sepertimana disyorkan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).
  • Tiada pengawet, pewarna, perisa atau pemanis tambahan.

Bagaimanakah Fitosterol bertindak?

Dengan struktur yang sama seperti kolesterol, Fitosterol bersaing dan akan mengalahkan kolesterol dalam penyerapan di dalam Usus. Ini bermaksud apabila anda mengambil banyak fitosterol maka semakin kurang kolesterol yang akan di serap di dalam tubuh anda dan semakin tinggi untuk anda merendahkan paras kolesterol LDL anda.

Mengapa perlu mengambil PHYTOCOL-ST berbanding diet semulajadi?

Sebab ia akan memberikan hasil yg lebih pantas. Tambahan pula, kita sering ‘tergoda’ untuk mengambil makanan yg lazat & kita sukai berbanding makanan yg sepatutnya kita ambil untuk memastikan diet kita adalah seimbang.

berminat dengan produk ini

HARGA RETAIL: RM197 sebotol
Kuantiti: 120biji
Durasi pengambilan: 1 bulan

Malas nak hubungi saya?? Nak beli sendiri? Boleh….. KLIK DI SINI


Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA

Kelebihan Menjadi Member Shaklee

Leave a comment

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE
—————————————————————–

[x] Menikmati KEHEBATAN PRODUK dan sihat sentiasa.

[x] Menggunakan produk SHAKLEE sambil mendapat pulangan wang anda.

[x] Memiliki ruang menjana pendapatan sampingan melalui produk SHAKLEE yang SUPER HEBAT!

[x] Mampu milik dengan hanya membeli produk berdasarkan harga ahli yang jauh lebih murah di samping menjana pendapatan.

[x] Membantu ahli keluarga, saudara mara terdekat yang ingin membeli produk SHAKLEE dengan harga ahli, dan anda mendapat bonus dari SHAKLEE dengan uv(point) anda.

[x] Bersama-sama dengan kami di GROUP BEYOND THE LIMITS yang masih muda dan bergaya serta dalam keluarga SHAKLEE yang sangat harmonis.

[x] Tidak perlu mantain uv sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.

[x] Tidak perlu simpan STOK kerana Shaklee sudah mempunyai Sistem Online Order dan barang akan di pos kepada pelanggan oleh Shaklee

[x] MENIKMATI BONUS 2 ANGKA…3 ANGKA..4 ATAU 5 ANGKA ATAS PILIHAN ANDA SENDIRI.

[x] Berminat?

berminat dengan produk ini


Informasi ini sangat berguna, BERITAHU RAKAN ANDA